Comenzi MOPAN Suceava

În actualul context socio – economic administraţia publică locală a municipiului Fălticeni recunoaşte valorile, le recompensează şi le motivează. Luni, 19 decembrie, în ultima şedinţă din acest an a Consiliului Local, deliberativul local a recompensat performerii secţiei de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar “Nicu Gane” Fălticeni, care au adus glorie sportului românesc, la nivel de juniori, în cadrul unor prestigioase competiţii internaţionale.

Canotorii fălticeneni s-au întors de la Campionatul Balcanic de Juniori desfăşurat în Kastoria – Grecia în perioada 10 – 11 septembrie cu 4 medalii de aur. În urma rezultatelor obţinute România s-a clasat pe primul loc în cele trei clasamente la total: feminin, masculin şi clasament general. Din lotul României au făcut parte şi 7 canotori de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni şi CSM Suceava, cu toţii medaliaţi la ultima competiţie internaţională a acestui an: Andrei Sebastian – Locul 1, Campion Balcanic, în proba de simplu, şi Locul 3 în proba de 4 vâsle masculin; Gabriela Bordei, Maria Magdalena Rusu– Locul 1, Campioane Balcanice, în proba de 8+1 rame, feminin; Cristian Cojocaru– Locul 1, Campion Balcanic, în proba de 8+1 masculin.  La Campionatul European de la Trakai – Lituania, desfăşurat în perioada 5 – 10 iulie, canotorii juniori de la CSS “Nicu Gane” şi CSM Suceava au contribuit la obţinerea a 4 dintre medaliei lotului României: Maria Magdalena Rusu– Locul 3 la proba de 8 + 1 rame, femin; Gabriela Bordei,– Locul 3 la proba de 4 rame, feminin. La Campionatele Mondiale de Canotaj pentru Tineret şi Juniori de la Rotterdam, din Olanda desfăşurate la sfârşitul lunii august Gabriela Bordei, a obţinu Locul 6, la proba de 8+1 rame, femin.

Pentru aceste rezultate, la propunerea primarului Cătălin Coman şi cu votul unanim al consilierilor locali, Gabriela Bordei şi Maria Magdalena Rusu au fost recompensate cu câte 1500 lei, Andrei Sebastian Cornea şi Cristian Cojocaru cu câte 800 lei iar antrenorii Vasile Avrămia şi Ana Avrămia au primit fiecare câte 1500 lei.
“Aceşti sportivi deosebiţi împreună cu antrenorii lor sunt adevăraţi ambasadori ai municipiului Fălticeni, prin rezultatele pe care le-au obţinut în acest an la diverse competiţii.

Având în vedere faptul că una din priorităţile administraţiei publice locale este performanţa educaţională şi sportivă în acelaşi timp, trebuie să recunoaştem şi să apreciem şi munca profesorilor şi antrenorilor care pregătesc aceşti sportivi, să le motivăm interesul lor pentru atingerea unor performanţe notabile, am propus alocarea de la bugetul local a sumei de  7.600  lei pentru premierea celor patru sportivi şi a celor doi antrenori.
Credem că cea mai bună investiţie este cea în viitor, de aceea este firesc să sprijinim tinerii care fac performanţă în educaţie şi în sport. Ne dorim să le oferim cât mai multe oportunităţi, să îi motivăm să continue pe acest drum al dezvoltării personale.

Pe lângă premiile acordate acestor elevi minunaţi în cadrul competiţiilor sportive, de cele mai multe ori constând în diplome, cupe şi medalii, performerii municipiului Fălticeni trebuie felicitaţi şi stimulaţi şi de Consiliul Local pentru că ne reprezintă cu cinste prin rezultate deosebite la învăţătură şi la activităţile sportive”, ne-a precizat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava