Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 1.000 de cadouri și sute de premii vor fi oferite copiilor, elevilor și sportivilor din Câmpulung Moldovenesc de Moș Crăciun, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că cei mici și părinții sunt așteptați joi, 22 decembrie 2016, începând de la ora 14:00, pe platoul central al municipiului, acolo unde va avea loc un spectacol de colinde susținut de grupuri de copii și elevi de la unitățile de învățământ din municipiu, precum și premierea sportivilor. Mihăiță Negură a precizat că fiecare copil care va urca pe scenă va primi câte un cadou din partea lui Moș Crăciun. La finalul spectacolului, Moș Crăciun, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, va împărți peste 1.000 de cadouri copiilor care se vor afla pe platoul central din centrul municipiului.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a precizat că evenimentul de joi va începe la ora 14:00, pe scena de pe platoul central cu premierea a 80 de fotbaliști de la Asociația Club Sportiv Junior, precum și a 25 de sportivi ai CSM Rarăul. Dintre aceștia, cel mai mare premiu, de 2.500 de lei, îi va fi oferit atletei Andreea Doroftei, multiplă medaliată la competițiile naționale și internaționale.
Mihăiță Negură a afirmat că tot joi, Primăria și Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc vor mai premia câteva sute de elevi din municipiu care au obținut rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale, suma totală alocată pentru acestea fiind de 70.000 de lei. Astfel, începând cu ora 10:30, primarul Mihăiță Negură va participa în sala de festivități a Colegiului Național „Dragoș Vodă” la festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite din toate unitățile de învățământ câmpulungene, cu excepția Colegiului Militar. În cadrul acestei festivități vor fi premiați peste 300 de elevi, valoarea totală a premiilor fiind de aproape 50.000 de lei. Mihăiță Negură a arătat că de la ora 20:30, la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc va începe o festivitate de premiere a elevilor acestei instituții care au rezultate deosebite la concursurile naționale internaționale. În total, Mihăiță Negură va înmâna premii pentru 160 de elevi ai acestei unități de învățământ. Cel mai mare premiu îi va fi acordat elevei Sabina Calisevici, cea care a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Geografie, care a avut loc anul acesta, în luna august, în China. Mai trebuie spus că tot joi, la sediul Primăriei vor fi împărțite alte 70 de cadouri pentru copii cu nevoi speciale din municipiu, precum și pentru 250 de persoane nevoiașe. Mihăiță Negură a adăugat că în cursul zilei de astăzi a mers personal la 25 de veterani de război din municipiu pentru a le oferi din partea Primăriei și a Consiliului Local pachete cu alimente pentru sărbătorile de iarnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava