MOPAN Suceava

Asociația „Discover Bucovina” a organizat, sâmbăta trecută, o nouă ediție a campaniei de reîmpădurire „Plantăm pentru viitor!” Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Ocolului Silvic Mălini. În total au participat peste 150 de voluntari și 20 de silvicultori din cadrul ocolului din Mălini.

La acțiune, care a avut loc în satul Găinești, din comuna Slatina, au fost prezenți președintele Asociației „Discover Bucovina”, Manuela Scripcariu, inginerul silvic Tudor Plăcintă, precum și voluntari, părinți și elevi de la Școala Generală Nr. 3 Suceava, Școala Generală ”Nicolae Labiș” Mălini ( Grupa piticilor isteți), Școala Gimnazială din Găinești, precum și membri ai asociației. Manuela Scripcariu a „Plantăm pentru viitor!” este o campanie de responsabilitate socială ce promovează implicarea în viața comunității și încurajează voluntariatul. La acțiunea de sâmbătă de la Găinești au fost plantați peste 1.000 de puieți de molid și brad.

Sponsorii acțiunii au fost Romanian Association of Biomass and Biogas – ARBIO, TUDIA LactateAQUA CarpaticaSuperStar preparate din BucovinaThe Frontier Hotel,      iar parteneri au fost Școala Generală Nr. 3 Suceava, Școala Generală ”Nicolae Labiș”, Mălini și Școala gimnazială Găinești.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava