MOPAN Suceava

Curiozitate, veselie, experimente, fotografii haioase și activități educative. Așa se poate defini experiența de care au avut parte cei peste 1.500 de copii care au avut prilejul de a se transforma în „medici”, în cadrul expoziției interactive „The Human Body Adventure”. Printre vizitatori s-au numărat și 25 de copii de la Centrul de plasament „Speranța”, pentru care participarea a fost un cadou oferit de Iulius Mall Suceava.

Timp de 11 zile, până la finalul săptămânii trecute, parterul Iulius Mall Suceava s-a transformat într-un loc captivant pentru cei mici. Expoziția interactivă The Human Body Adventure, organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, a fost un magnet pentru prichindei, care au învățat lucruri noi și au descoperit cum funcționează corpul uman prin joc și joacă. Provocarea a fost acceptată de peste 1.500 de copii, fascinați de informațiile pe care le-au aflat și de experimentele la care au participat. Iulius Mall Suceava a oferit posibilitatea de a se bucura de această experiență și pentru 25 de copii cu nevoi speciale de la Centrul de plasament „Speranța”, care au avut acces gratuit și au participat cu entuziasm la activitățile propuse.

Costumați cu halate de doctori, cei care au pornit în incursiunea educativă și distractivă au aflat cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, inimă și sistemul respirator, au făcut experimente și s-au fotografiat la panourile cu sistemele vieții. Punctele de actracție au fost masa de operație interactivă și aplicația de realitate augmentată, cu ajutorul căreia au văzut organele interne.

Cei care nu au reușit să descopere expoziția la Suceava o pot face cu o vizită la Iulius Mall Iași, acolo unde se va desfășura în perioada 20 – 30 septembrie 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava