MOPAN Suceava

Peste 10.000 de suceveni au ales să-şi petreacă trecerea dintre ani la „Revelionul în aer liber” organizat de Primăria Suceava în parcarea Iulius Mall. Deşi temperatura de afară a fost extrem de scăzută, sucevenii au venit în număr mare la concertele organizate de primărie, printre cei care au urcat pe scenă numărându-se membrii formaţiei Odyssey, Gabriela Teişanu, Mirela Aanei, Alexandru Recolciuc, Simona Hriţac, Dana Dăncilă, Doina, Ciprian Petroaie, George Finiş, Nicoleta Hafiuc, Nicolae Vieru, Gheorghe Rotaru şi Rodica Andronic, precum şi formaţia Maxim. Unul dintre invitaţii speciali ai evenimentului a fost CRBL. Aproape de miezul nopţii, pe scenă au urcat primarul Ion Lungu împreună cu una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, Sofia Vicoveanca.

La fel ca în ceilalţi ani, Ion Lungu a numărat ultimele secunde din anul 2015, după care a spus „La mulţi ani Suceava, La mulţi ani suceveni!”. Primarul Sucevei a desfăcut apoi o sticlă de şampanie, din care a băut împreună cu Sofia Vicoveanca. Fără doar și poate, momentul cel mai așteptat a fost focul de artificii. Cei peste 10.000 de suceveni veniți la Revelionul în aer liber au putut să admire un superb foc de artificii, poate cel mai frumos de până în prezent, care a durat circa 15 minute.


Un tânăr şi-a cerut iubita de soţie în faţa celor peste 10.000 de suceveni

Toţi cei prezenţi la Revelionul în aer liber au avut parte şi de un moment mai special, atunci când un tânăr, Viorel, şi-a luat inima în dinţi şi a urcat pe scenă pentru a o cere în căsătorie pe prietena sa, Andreea. Tânăra a urcat pe scenă alături de cel care a avut curajul să o ceară în căsătorie în faţa a peste 10.000 de oameni, şi a acceptat cererea în căsătorie.

Peste 10.000 de suceveni au petrecut „Revelionul în aer liber”, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava