MOPAN Suceava

Peste 100 de persoane vor alerga la primul semimaraton urban din Suceava: OSF Start Bucovina. Banii colectați din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru susținerea proiectelor sociale pentru comunitate. Termenul de înscriere în cursă a fost prelungit până la data de 28 iunie 2018. Înscrierile se pot face printr-un formular disponibil online (pe register.42km.ro).

Fondurile obținute din vânzarea biletelor de participare la Semimaratonul OSF Start Bucovina vor fi folosite pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina, constituită în prezent ca Grup de Inițiativă. Proiectele sociale care vor fi derulate prin Fundația Comunitară Bucovina au ca scop sprijinirea tinerilor sportivi talentați și cu situații financiare precare, cum ar fi „Bicicletă de fapte bune” a lui Radu sau „Clubul de box CSM” Suceava.

“Cei care aleg să se înscrie sau să susțină Semimaratonul OSF Start Bucovina, aleg, de fapt, să susțină înființarea Fundației Comunitare Bucovina, o organizație non-guvernamentală prin care ne dorim să realizâm cât mai multe proiecte sociale în județul Suceava. Suntem recunoscători partenerilor, Asociația Help and Advice și OSF Global Services și tuturor sponsorilor care au investit în acest eveniment și au pus prima piatră de temelie către o comunitate solidă, unită și sustenabilă”, a declarat­ Ruxandra Lazariuc, coordonator al Grupului de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina.

Participanții sunt așteptați pe 30 iunie pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 7:30 pentru a intra în posesia kit-ului de participant care conține cip de unică folosință, tricou de participare, număr de concurs personalizat, medalie de finisher și diplomă personalizată. Începând cu ora 8:30 dăm startul la cele trei probe de alergare urbană, respectiv: proba de semimaraton (21 km),proba de cros (10 km), Cros popular (5 km).  Traseul este 100% sigur, disponibil pentru vizionare online și închis circulației, și dispune de numeroase puncte de revitalizare și ambulanță pentru asistență medicală. În plus, cei care vor ajunge primii la linia de finish, vor fi recompensați cu premii în bani.

Semimaratonul OSF START BUCOVINA 2019 esteorganizat de Fundația Comunitară Bucovina (Grup de Inițiativă) și Asociația Help and Advice cu sprijinul OSF Global Services.  Elementul de noutate al OSF START BUCOVINA 2019 este dat de faptul că include un traseu 100% sigur pentru persoanele cu dizabilități care vor putea participa singure sau cu ajutorul unui însoțitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava