MOPAN Suceava

Peste 100 de poliţişti au descins în noaptea de sâmbătă spre duminică în mai multe cluburi şi discoteci din municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, 115 de poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, poliţişti rutieri şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat razii în 7 cluburi şi discoteci. Acţiunile au avut ca obiectiv descurajarea comportamentelor de tip delictual şi impunerea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice în incinta şi în zona cluburilor şi discotecilor. Acţiuni similare au avut loc şi în locaţii din mediul rural din vecinătatea municipiului Suceava.

În cadrul raziilor din cluburi au fost legitimate peste 300 de persoane. Unui club care nu respecta programul de funcţionare impus în urma producerii unor acte de violenţă în anul 2012 i–a fost închisă activitatea.

În comunicat se precizează că în urma raziilor din noaptea de sâmbătă spre duminică nu a fost înregistrată nicio faptă cu violenţă sau faptă de natură penală în incinta cluburilor şi discotecilor sau în zona acestora, fiind asigurat climatul de normalitate publică.

De asemenea, poliţiştii au organizat filtre în trafic pe căile de acces spre cluburile din Suceava, ocazie cu care poliţiştii rutieri au constatat două infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 4 permise de conducere, au retras 2 certificate de înmatriculare şi au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava