Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 130 locuri de muncă sunt vacante la nivel judeţean în această perioadă. Cele mai multe sunt pentru studii medii şi sunt oferite pentru lucrători în salubrizare. Salariile sunt cuprinse între 1075 de lei plus tichete de masă şi 5500 de lei.

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava erau înregistrate 134 de locuri de muncă, în data de 14 noiembrie 2018. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător salubrizare, şofer autocamion, confecţioner-asamblor articole textile lucrător comercial, lăcătuş mecanic, constructor structuri şi portar. Pentru cei cu studii superioare pot fi ocupate posturi ca: administrator financiar, consilier vînzări, şef raion gastronomie, inginer construcţii sau şef compartiment credite.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real şi poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava