MOPAN Suceava

Webinarul este primul dintr-o serie de cinci webinare gratuite, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer International, în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”.

Tema webinarului de ieri a fost: ”Instrumente și tehnologii digitale educaționale în predarea la distanță”

Acesta a fost susținut de Daniela Văduva, Director General Centrul de Carte Străină Fischer International, profesionist cu o experiență de peste 20 de ani în industria managementului educației.

În cadrul webinarului au fost prezentate o serie de reguli de conduită pentru profesori, elevi și părinți, strategii de predare, instrumente și platforme online pentru predarea la distanță.

Webinarul s-a adresat tuturor profesorilor, indiferent de materia predată, care sunt puțin inițiați în predarea la distanță și care utilizează, în procesul de predare, manuale în format electronic sau în format digital.

Webinarele din cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI” sunt oferite prin intermediul platformei WEB Didactica FDVDR, dedicată exclusiv profesorilor și altor categorii de personal didactic, pentru creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Acestea prezintă modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale, dar și soluții și resurse, pentru realizarea activităților didactice în mediul online.

În perioada următoare vor mai avea loc alte patru webinare, tot în cadrul aceleiași campanii.
Temele propuse sunt:

  1. 1. Psihopedagogie în educația virtuală, 11 iunie
  2. 2. Tehnici de comunicare online, 15 iunie
  3. 3. Mangementul timpului în educația digitală și cum să motivezi și să responsabilizezi elevul în învățarea digitală, 17 iunie
  4. 4. Metodică, analiză, sinteză și evaluare în predarea online, 19 iunie

Primul webinar poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=E8LyHlenlU4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Rh1k_EDrunma_Z5EdbkOv8HBioYQnEWeRjWAX_QspzntGozfGBWPOZ70

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava