• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 15.000 de persoane au vizitat Parcul Zoo din Rădăuți în cursul anului trecut, arată Raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipiului Rădăuți pentru anul 2018 făcut public recent de primarul Nistor Tătar. Statistica indică faptul că în 2018, colecția de animale a parcului a fost reîntregită cu patru fătări un raton, o ciută lopătar și doi porci pitici asiatici. Totodată s-au înregistrat și două decese, maimuța paviar și panthera Onca (jaguar).

Lebădă albă donată de Primăria Bilca Parcului Zoo din Rădăuți

Tot anul trecut în colecția Parcului Zoo din Rădăuți au intrat mai multe animale: doi tigri siberieni de la Circul Globus București, un păun, doi coați, doi ratoni, trei măgari și doi cerbi lopătari de la Grădina Zoologică Reșița, două rațe mandarine și două rațe caroline de la Grădina Zoologică Bârlad și o lebădă albă donată de Primăria Bilca.

”Principalele obiective ale Parcului Zoologic din municipiul Rădăuți care au stat la baza activității desfășurate au fost reprezentate de asigurarea celor mai bune condiții pentru animale, de întreprinderea acțiunilor specifice pentru diversificarea colecției de animale, precum și de adoptarea și implementarea tuturor măsurilor care se impun pentru siguranța și sănătatea animalelor. De asemenea, parcul zoo s-a asigurat în permanență de siguranța vizitatorilor, dar și a personalului angajat, prin desfășurarea activităților specifice de securitate și sănătate în muncă”, se spune în raportul primarului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava