MOPAN Suceava

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiștii D.S.V.S.A. Suceava,  in ziua de 03.10.2019, au acționat pe raza municipiului Suceava, în Piața Agroalimentară Burdujeni și Piața Agroalimentară Centru pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, a transportului, colectării și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din peşte rezultate din activitățile ilegale de pescuit, ocazie cu care:
În Piața Agroalimentară Burdujeni a fost depistată o localnică de 51 de ani care comercializa fără a deține documente legale de proveniență, 17 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole, vrac), precum și cantitatea de 30,7 kg produse de origine animală. Femeia a fost sancționată contravențional prin aplicarea a 2 amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor ilicite, în valoare de 2.109 lei.

În Piața Agroalimentară Centru a fost depistată o localnică de 47 de ani în timp ce comercializa fără a deține documente legale de proveniență, 1 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și cantitatea de 33 kg halva, 40,7 kg produse de patiserie, 33,2 kg bomboane și 1,1 kg produse de origine animală. Femeia a fost sancționată contravențional prin aplicarea unei amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor depistate, în valoare de 3.793 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava