Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool si substante interzise, dar si pentru prevenirea faptelor cu violenta si a actelor de tulburare a linistii publice, în acest week-end politistii desfasoara actiuni la nivel judetean, fiind implicad peste 150 de ofiteri si agenti din structurile rutiere, de ordine publica si investigate criminale.

La nivelul IPJ Suceava au fost realizate analize privind principalele zone cu incidenta crescuta a evenimentelor rutiere sau constatarilor privind conducerea de autovehicule fara permis si sub influenta alcoolului. Pentru gestionarea eficienta a sutiadei operative în teren si pentru cresterea gradului de siguranta rutiera s-a dispus o prezenta proactiva a echipajelor în teren si o directionare punctuala a acestora pe zonele si în intervalele orare cu riscuri si vulnerabilitati sporite.

In aceasta perioada politistii rutieri organieaza activitați tip blitz, punctual si pe perioade scurte si determinate de timp pentru identificarea soferilor baud sau sub  influenta substantelor interzise sau a celor care conduc fara permis. Actiunile sunt organizate atat în mediul urban si rural, atat pe arterele principale cat si secundare de circulatie, prin controlul total al traficului pentru o perioada scurta, ulterior echipajele vizand alte zone sau segmente de drum.

Activitatile sunt concentrate si în zonele în care se organizeaza evenimente sociale, artistice si religioase cu participarea unui public numeros (Motorfest Thracum PC  Suceava, Targul Olarilor si Mesterilor Populari Ochi de Paun Radauti, Hramurile unor unitati de cult, etc.), activitati sportive, manifestari cultural – artistice cu prilejul zilelor unor localitati dar si în celelalte zone ale judetului. În special în proximitatea barurilor, cluburilor, discotecilor, sau unitatilor de alimentatie publica.

Echipajele de politie rutiera cu autospeciale inscriptionate si neinscriptionate sunt prezente în aceste zone si sunt folosite peste 30 de aparatele etilotest, etilometru si
drugtest.

Prezenta activa în strada a politistilor vizeaza identificarea la timp a celor care nesocotesc legea, consumand alcool si urcandu-se la volan. În toate cazurile urmand a fi
dispose masuri ferme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava