Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 15 mii de vizitatori, sute de artiști, zeci de concerte și un număr nelimitat de amintiri frumoase! Cea de-a doua ediție a rEVOLUTION Festival a adus împreună spectatori minunați care au demonstrat că pot face față chiar și celor mai energetice concerte.

Timp de două zile, mii de vizitatori din întreaga regiune s-au bucurat de atmosfera fabuloasă de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Au avut și de unde să aleagă, pentru că rEVOLUTION Festival le-a venit în întâmpinare cu nu mai puțin de șapte scene. Fie că au vrut rock, metal, punk, electro, techno, latino, drum and bass sau dance, rEVOLUTION Festival le-a oferit pe toate.

Pe Music Guru, showurile explozive s-au ținut lanț. Suicidal Tendencies, avându-l alături pe celebrul Dave Lombardo, a declașant rapid energia legendară, iar fanii s-au bucurat din plin de vibe-ul fantastic. Cu o prestație extraordinară, starul de la Hollywood, Juliette Lewis și formația sa, The Licks, au acaparat rapid publicul numeros. În doar câteva minute, artista a reușit să angreneze spectatorii într-un show memorabil. Cunoscuți pentru vitalitatea concertelor, grecii de la Planet of Zeus au adus în fața scenei principale fanii genului rock. Legenda incontestabilă a muzicii bass, Roni Size, însoțit pe scenă de DJ Krust au adus în prim plan sound-ul special al muzicii Jungle și D&B, iar Black Sun Empire și Fred V & Grafix, prin prestațiile lor, au continuat să impulsioneze publicul într-un mod absolut extraordinar. Unul dintre cele mai impresionante performance-uri a fost oferit de Skunk Anansie, trupă care a întrecut absolut orice așteptări. Concertul spectaculos de la Timișoara va rămâne în istoria orașului. Skin, superba solistă a grupului englez, a ținut publicul în palmă, reușind să creeze o dinamică extraordinară. Și pentru că spectatorii revoluționari i-au devenit prieteni, Skin nu numai că a făcut crowd surfing, dar a și coborât în public de unde a cântat pentru câteva minute.  Electric, magnific și de ținut minte! Așa poate fi descris, pe scurt, show-ul oferit de Maxim de la The Prodigy. Mii de fani au dansat fără oprire și s-au dezlănțuit pe mixuri după „Smack my bitch up” sau „Voodoo People”.

Scena principală a mai fost animată de Bio, Mono Jacks, Hladno Pivo, Blazzaj, Ritam Nereda, CTC, TobyOne, Dudu și Dumbo. Atmosfera a fost la fel de vibrantă și la celelalte scene, iar în Lunatica și la Circo Panico voia bună a continuat ore în șir.

Vă mulțumim mult pentru că ați fost alături de noi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava