• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 2.500 de elevi suceveni de clasa I vor fi angrenați în activități vizând prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor. Asta, în baza programului educativ „Școala siguranței Tedi”. Proiectul este derulat de cîțiva ani de Poliția Română și Maspex România prin brandul Tedi. Potrivit IJP Suceava, elevii de clasa I implicați în program vor învăța, în mod creativ, cum să conștientizeze pericolele, cum să le evite și cum să le gestioneze. La Școala Gimnazială nr. 2 din Vatra Dornei a avut deja loc una dintre primele lecții ale Școlii siguranței. În prezența mascotei Tedi, polițiștii le-au oferit elevilor informații despre siguranța la școală şi despre situaţii particulare, cum ar fi recunoaşterea manifestărilor de tip bullying, crearea unor relaţii de prietenie între colegi şi rezolvarea nonviolentă a situaţiilor conflictuale. Polițiștii din structurile de prevenire, rutieră, criminalistică şi acțiuni speciale au fost la „lecția deschisă” cu tehnica din dotare, și au realizat demonstrații. Atenția copiilor a fost captată de câinele de urmă. De asemenea, timp de două ore, elevii s-au putut urca în autospecialele de poliție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava