Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto98 poze în acest set

Peste 20.000 de persoane începând de vineri după amiază la un maraton muzical care s-a întins pe durata a mai bine de şapte ore. Evenimentul a avut loc pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, fiind organizat de un partid politic sucevean la finalul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Sucevenii au umplut până la refuz centrul Sucevei, asistând atât la un concert de muzică populară, cât şi la spectacol adresat în mod special tinerilor.

Concertul de vineri din Suceava a avut loc pe cea mai mare scenă folosită vreodată în Suceava pentru un astfel de eveniment, având o lungime de 30 de metri şi o înălţime de 10 metri. Spectacol a fost proiectat pe trei ecrane LED, iar spectatorii au avut parte şi de cea cea mai bună producţie video, lumini, sunet, efecte speciale, lasere şi artificii. Scena şi întregul sistem audio-video au fost folosite la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, cel mai mare concert organizat în România.

Pe imensa scenă amplasată pe esplanada Casei de Cultură au urcat, pentru început, tinerii artişti populari Valentin Bertea, Emilia Solovăstru, Andreea Chisăliţă, însă fără doar şi poate cele mai aşteptate recitaluri au fost cele susţinute de Sofia Vicoveanca, Ioan Palade, Aurel Tămaş şi Sorin Filip. În a doua parte a evenimentului, sucevenii au avut parte de concertele susţinute de Kaira şi Naguale, Proconsul, Maxim, Andrei Leonte şi Voltaj.

Peste 20.000 de persoane au fost prezente la cel mai mare concert organizat în Suceava în ultimii ani, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava