Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii doi ani, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a solicitat ultimilor doi premieri 200 contribuții clericale pentru parohiile sărace, dar nu a primit niciun răspuns. Este afirmația făcută de arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, la o întrebare adresată de un enoriaș.

”Filiile nou înființate, cât și parohiile sărace,  dacă veți binevoi a face un sondaj de opinie, se descurcă greu. Aproximativ 1100 lei lunar doar cartea de muncă pentru cei fără contribuție, plus alte multe cheltuieli lunare. Asigură Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților un sprijin acestora? Cât de mic măcar?Mulțumesc anticipat pentru răspuns.”. a întrebat enoriașul.

”Sfântul Sinod a făcut nenumărate intervenții privind salarizarea preoților și a cântăreților de la Stat. Din păcate, până în prezent nu s-a rezolvat. În ultimii doi ani, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a solicitat ultimilor doi premieri 200 contribuții clericale pentru parohiile sărace, dar nu a primit niciun răspuns”, a răspuns ierarhul.

Peste 200 de contribuții clericale pentru parohiile sărace solicitate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților fără succes în ultimii doi ani, ultimilor doi premieri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava