• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 200 de poliţişti rutieri şi de ordine publică au fost prezenţi în acest week-end pe drumurile publice din judeţul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, poliţiştii aflaţi în misiune au desfăşurat activităţi de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră. „Ca urmare a măsurilor dispuse, până la această oră pe drumurile publice din judeţul Suceava nu s-au înregistrat evenimente rutiere soldate cu decese sau persoane rănite grav, traficul desfăşurându-se în condiţii de deplină siguranţă”, se arată în comunicatul Poliţiei. În acesta se mai precizează că în urma controalelor au fost identificaţi mai mulţi şoferi care au consumat băuturi alcoolice şi a unor persoane care conduceau vehicule fără a avea acest drept, „prin acţiunile de constatare în flagrant a acestor infracţiuni fiind prevenite potenţiale tragedii rutiere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava