MOPAN Suceava

Peste 2000 de oameni au vizitat Muzeului Tricolorului, deschis de către ROM cu ocazia Centenarului. Muzeul, în care au fost expuse 100 de povești despre patriotism, reinterpretate artistic, a fost vizitat în perioada 01-02 decembrie 2018, atât de români, cât și de străini veniți în România pentru a asista la festivitățile de Centenar.

Vizitatorii au fost întâmpinați cu steaguri și batoane ROM, iar iubitorii de muzică au avut parte de o surpriză: un concert acustic al trupei Partizan, chiar pe 01 decembrie, la ora 20:00, în cadrul Muzeului.

Muzeul Tricolorului reprezintă locul în care poveștile românilor au prins viață. Ne bucurăm că inițiativa ROM a adunat atâtea emoții și istorisiri speciale. A fost un privilegiu să trăim și să celebrăm Centenarul alături de români,a declarat Diana Bârlan, Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Primul pas al campaniei a fost implementarea unui ambalaj special de Centenar, ROM devenind batonul care poartă #doartricolor. Apoi, ROM a invitat românii să împărtășească poveștile despre tricolor pe www.doar-tricolor.ro.

Trei artiști și reprezentanții Kandia România au selectat 100 de povești dintre cele înscrise, pe care le-au expus în muzeu, iar 3 dintre acestea au prins viață, în cele mai creative feluri. Trupa Partizan, sculptorul Costin Ioniță și street artist-ul Pisica Pătratăsunt artiștii care au transformat poveștile în lucrări artistice, într-un concept expozițional creat de către renumitul arhitect Attila Kim.

„Lucrările de artă sunt o materializare a sentimentului de comunitate, a unei coeziuni simbolizate de tricolor și transmit un puternic mesaj de sărbătoare, mai ales aici, unde sunt puse laolaltă cu tricolorul, care devine suportul pentru cuvintele celor 100 de povești”, a declarat Attila Kim, arhitect și creator concept expozițional Muzeul Tricolorului.

Tricolorul a devenit astfel mai prezent în istorie ca oricând și s-a transformat din simbol în manifest, arborarea sa nemaifiind limitată la ziua de 01 decembrie.

Muzeul a fost deschisla Palatul Universului, sala Mezanin, iar intrarea a fost liberă.Inițiativa face parte din campania „Pentru România, doar tricolor” și se desfășoară sub sloganul „ROM. Senzații tari. De Centenar”.

Despre Autentic ROM

Din 1964 până astăzi, ROM a devenit o părticică din istoria românilor. A crescut alături de fiecare nouă generație, iar atunci când influențele străine au devenit irezistibile, și-a păstrat autenticitatea, provocându-i pe români să fie mândri de identitatea lor.ROM i-a unit pe români campanie cu campanie și le-a arătat cum, cu un strop de ironie și mult haz, putem lupta pentru valorile autentice românești care ne definesc.

Campaniile ROMau construit din micul baton o voce relevantă a noii generații, iar eforturile au fost apreciate și răsplătite cu o multitudine de premii locale și internaționale.

Mai multe informații despre brand sunt disponibile pe http://www.romautentic.ro/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava