Comenzi MOPAN Suceava

Pe 6 octombrie, Palas Congress Hall din Iași devine gazda celui mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est. Reprezentanții a peste 25 de universități internaționale și naționale vor prezenta participanților programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia (burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare, consiliere educaţională şi vocaţională).

La IUF – The International University Fair, 25 de universități și instituții educaționale din 7+ țări se pregătesc să întâmpine tinerii români care vor să afle detalii despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate. Participanții pot afla informații despre 3.000 de programe de studiu pentru licență, masterat și doctorat.

Cea mai mare diversitate de universități prezente la un eveniment educaţional din zona Moldovei

Pe 6 octombrie, la IUF vor fi prezenți reprezentanți ai universităților din 7+ țări printre care și Olanda, Belgia, Germania, Elveția, Franța, Danemarca sau România. Toți vizitatorii, fie că sunt elevi de liceu, studenți, părinți sau profesori, au ocazia să:

  • Discute direct cu reprezentanții universităților internaționale, fără să fie nevoie de intermediari;
  • Afle ce program de studiu li se potrivește gratuit, cu ajutorul consilierilor educaționali EDMUNDO, Universalio, Edmerica și Opțiuni de carieră prezenți la eveniment;
  • Primească informații complete despre admitere, burse și surse de finanțare pentru programul de studiu de interes;
  • Discute direct cu studenții români care au plecat la studii în strainătate pentru a afla cum este viața de student internațional;
  • Afle în timp redus oferta educațională expusa de universități din Europa, Asia sau America.

YouForum – singura conferință din România dedicată elevilor de liceu și studenților

În cadrul IUF – The International University Fair, va fi organizată și conferința YouForum, eveniment dedicat formării de hard și soft skills pentru elevii de liceu și studenții interesați de dezvoltarea lor personală și profesională.

Prin înscrierea la eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la cele workshop-urile și sesiunile de discuții YouForum, unde pot afla mai multe despre condiții de finanțare, proceduri de admitere, dar și despre cum să vorbească în public, cum să își aleagă cariera potrivită sau ce domenii sunt la căutare acum pe piața muncii.

Pentru a participa la IUF-The International University Fair este recomandată înscrierea pe www.iuf.ro. Înregistrarea pe site permite vizitatorilir accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universități şi la conferinţele IUF YouForum.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul din Iași din data de 6 octombrie 2022, pot participa la edițiile din București (1-2 octombrie) și Cluj Napoca (4 octombrie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava