• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea primăriei Câmpulung Moldovenesc a anunţat finalizarea asfaltării a 262 de locuri de parcare din mai multe zone ale oraşului. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a spus că în acest an au fost reabilitate locurile de parcare de pe străzile Sirenei, Trandafirilor, Rândunicii şi Calea Bucovinei nr.65. Mihăiță Negură a explicat că lucrările au constat în refacerea instalaţiilor de preluare a apelor pluviale, iluminat public cu leduri, covor asfaltic noi și marcaje. Edilul câmpulungean a declarat că investiţia a fost în valoare de aproape 1,6 milioane de lei, fondurile fiind alocate, în întregime, de la bugetul local.
Mihăiță Negură a explicat că reabilitarea locurilor de parcare din Câmpulung Moldovenesc s-a făcut printr-un proiect multianual, pentru anii 2016 – 2017, valoarea totală a investiților fiind de 5,4 milioane de lei. El a amintit că în cursul anului trecut au fost amenajate peste 500 de locuri de parcare, pe străzile Sirenei, Molidului și Silvicultorului. „Parcările pentru mașini au fost amenajate pe spațiile pe care erau construite magaziile de lemne sau garajele. În total avem acum vreo 750 de locuri de parcare”, a explicat primarul din Câmpulung Moldovenesc.
Pe de altă parte, Mihăiță Negură a spus că în ședința din luna noiembrie a Consiliului Local va fi propus spre aprobare un proiect de hotărâre pentru repartizarea prin licitație a celor 262 de locuri de parcare reabilitate anul acesta. Negură a explicat că pentru închirierea acestor locuri de parcare, prioritate vor avea proprietarii de locuințe din zonele în care se află acestea. Locurile de parcare vor putea fi închiriate cu prețuri între 100 și 150 de lei pe an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava