Concert pascal
MOPAN Suceava

Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași, Asociația Zbor Alternativ Moldova și Maideyi Events – organizatorii Festivalului Hangariada (20-22 Mai), au anunțat cei peste 30 de artiști care vor concerta pe scena neconvențională din hangar: Robin and the Backstabbers, Golan, Luna Amară, CTC, Sauce, Baba Dochia, Outstorm, Inside, The Funkerz, Nouă ani lumină sunt doar câteva dintre numele anunțate de echipa festivalului.

Lista artiștilor este completată și de cele zece proiecte selectate în urma concursului Call for artists, astfel încât ieșenii se vor putea bucura de expoziții de pictură, fotografie, dar și de proiecte artistice îndrăznețe, care vor provoca vizual și vor încânta prin inedit și creativitate.

Programul plin de atracții este completat de un maraton de teatru, un maraton de film german, o prezentare de modă, traininguri gratuite de comunicare oferite de Asociația Vorbește, dar și unul pentru vindecarea fricii de zbor, oferite de dr. Gabriela Zboiu, demonstrații și concursuri de breakdance, freestyle football și parkour și multe alte surprize.

La ediția din acest an a festivalului se estimează un public de cel puțin 10.000 de participanți, având în vedere multitudinea de evenimente pregătite pentru participanți. Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include acrobaţie aeriana solo şi în formaţie cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta de la 3000 de metri. La eveniment vor lua parte Hawks of Romania – formaţia de înaltă acrobaţie a Aeroclubului României care evoluează pe avioane Extra 300, și Blue Wings – echipa de paraşutism a Aeroclubului României, precum şi componenţi ai loturilor naţionale de planorism şi paraşutism.

Ediția din acest an a festivalului va avea loc în weekend-ul 20-22 Mai, la Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași, strada Aviației nr.2. Accesul la toate concertele se face pe bază de bilet, acestea putând fi achiziționate din ticket point-urile Hangariada sau online, de pe platforma www.kompostor.ro.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. De asemenea, este singurul eveniment aeronautic din Iași inclus în 2016 de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale. Detalii referitoare la programul celor trei zile de festival sunt publicate zilnic pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook Hangariada: www.hangariada.ro // www.facebook.com/hangariada.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava