MOPAN Suceava

La cea de-a XXII-a ediție a Bucharest Fashion Week vor fi peste 30 de designeri români şi străini. Aceștia își vor prezenta cele mai noi creații în cadrul celui mai grandios festival de modă din România, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2014, la Ambasad’Or Events, Otopeni.

În cadrul ediției din acest an a Bucharest Fashion Week, creatori de modă din Italia, Republica Moldova, Spania, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria îşi vor prezenta colecţiile de primăvară – vară 2015. În același timp, branduri şi designeri cunoscuţi precum La Perla, Guess, Antony Morato, Janiko sau Fran Rivera Alpa Costura vor oferi publicului un show unic. De hairstyling-ul modelelor se va ocupa Geta Marin,  iar partea de make-up va fi asigurata de Cotimanis Show.

Săptămâna Modei la Bucureşti va prezenta publicului colecțiile unor designeri precum George Hojbotă, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Ana Radu, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre, Laura Olteanu, Ana Radu, DiVero by Natalia Pînzaru, Il lupo loco, Georgette, Ioana Voicu, Mexton, Atelierele Ilbah, dar şi creații ale studenţilor de la Facultăţile de Modă, Artă şi Design Vestimentar din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Evenimente speciale la Bucharest Fashion Week

Ca în fiecare an, în cadrul Bucharest Fashion Week vor avea loc și o serie de evenimente speciale, care fac parte din tradiția festivalului.

Miss România este etalonul concursurilor de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat manechinelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile vestimentare.

În atenţia reprezentanţilor mass media! Pentru acreditări, vă rugăm accesaţi acest link:

http://bfashionweek.com/formular-acreditare-presa

Printre partenerii acestei ediţii a Bucharest Fashion Week se numară: Ţiriac Auto, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetică Medicală dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875.

Peste 30 de designeri români și străini la Bucharest Fashion Week, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava