Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 30 de studenți de la Departamentul de Sănătate și Dezvoltare Umană al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea Direcției de Sănătate Publică, în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus.

Prorectorul Mihai Dimian a informat că potrivit unui protocol încheiat pe 6 noiembrie, între DSP și USV, în ultima vreme au avut loc instruiri și probe practice, în urma cărora au fost selectați 12 studenți. Aceștia vor derula activități cu timp parțial în sprijinul Direcției de Sănătate Publică, în baza unor convenții individuale de practică, sub coordonarea comună a cadrelor DSP și USV.

Prorectorul Dimian a subliniat: „Așa cum a procedat și în contextul primului val de infectări care a afectat județul Suceava, Universitatea „Ștefan cel Mare” își manifestă întreaga disponibilitate pentru a veni cu soluții utile în sprijinul oamenilor afectați de situația actuală, dar și al instituțiilor publice responsabile de coordonarea acțiunilor specifice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava