Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, anunță că în această lună vor fi achiziționați 1.000 de arbori care vor fi plantați în oraș pe aliniamentele stradale și în perimetrul administrat de asociațiile de proprietari. Speciile de arbori ce urmează a fi achiziționate sunt: platan, tei argintiu, mesteacăn, prun roșu, arbore lalea, tuia, brad, castan și arțar. Intenționăm să refacem aliniamentul stradal de la sensul giratoriu Galeria, până la OMV (Obcini), deoarece foarte mulți tei sunt uscați sau depreciați. ”În această zonă vor fi plantați 100 bucăți de platan de înălțimea de 4 metri, astfel încât, în câțiva ani, intrarea în Suceava dinspre sensul giratoriu Galeria să ofere o panoramă deosebită”, a spus Andronache.

În paralel, a adăugat el, sunt pregătite și răsadurile de flori pentru această primăvară, astfel încât și în acest an Suceava va fi un “oraș al florilor” cu aranjamente deosebite și de calitate. ”Pe lângă cele 40.000 de lalele și 5.000 de panseluțe care vor înflori până de sărbătorile pascale, de la 1 mai vom planta în municipiu peste 300.000 de răsaduri de flori de diferite specii mușcate, petunii, begonii, canna indica, cineraria, tagetes, dalia, impatiens”, a mai spus viceprimarul Sucevei.

Peste 300.000 de răsaduri de flori vor fi plantate în municipiul Suceava printre care mușcate, petunii, begonii, canna indica, cineraria, tagetes, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava