MOPAN Suceava

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni a găzduit, astăzi, ceremonia de absolvire și de acordare a gradului de sergent major elevilor din seria noiembrie 2018 – septembrie 2019.
Sunt peste 300 de absolvenți care își vor începe cariera de jandarm în toată țara. Printre participanții la festivitate s-au numărat colonelul Grigore Ciaușescu, împuternicit în funcția de adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, comandantul școlii fălticenene, colonelul Ionel Postelnicu, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi și șefi ai structurilor județene aparținând Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea a debutat cu prezentarea onorului colonelului Grigore Ciaușescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi salutul tinerei generaţii de subofiţeri jandarmi. A urmat alocuţiunea comandantului şcolii, colonelul Ionel Postelnicu și rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.
După acest moment, s-a dat citire ordinelor de acordare a gradului de sergent major promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, precum şi a ordinului inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.


În continuare au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură, respectiv sergent major Munteanu Flaviana, sergent major Oboroceanu Irina-Mădălina, sergernt major Cocari Magdalena, şi a luat cuvântul şeful promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, sergent major Munteanu Flaviana (media 9,59).
Din rândul oficialităților participante la activitate au rostit alocuțiuni Cătălin Coman – primarul municipiului Fălticeni și prefectul județului, Mirela Elena Adomnicăi.


„În această perioadă am reușit să oferim elevilor o pregătire de înaltă calitate, devotament deplin, pentru a putea face față tuturor provocărilor profesionale cu care se vor confrunta.
Din această perspectivă simbolică, promoția noiembrie 2018 – septembrie 2019 va rămâne în memoria școlii ca fiind una specială, de suflet, o generație de tineri entuziaști, determinați, loiali instituției Jandarmeriei Române și cu o nouă viziune asupra societății.
Marți, 17 octombrie a.c., începând cu ora 12.00, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni a avut loc repartiția locurilor celor 346 de absolvenți din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.
Subofiţerii au fost repartizaţi la grupările mobile ale Jandarmeriei Române și Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu data de 23 septembrie a.c.”, se arată într-un comunicat al Școlii Militare de Subofițeri din Fălticeni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava