Concert pascal
MOPAN Suceava

Conferința Internațională „EDUCATORS” își propune să ofere cadrelor didactice, specialiștilor, cercetătorilor, psihologilor, părinților, directorilor educaționali, cadrelor universitare, studenților, etc. un suport real în ceea ce privește integrarea învățării socio-emoționale în procesul educațional.

Evenimentul va avea loc online și este primul eveniment din România dedicat învățării socio-emoționale în procesul educațional. Peste 3000 de specialiști, formatori și actori cheie din domeniul educațional s-au înscris la conferință.

Tema primei ediții a Conferinței Internaționale ”EDUCATORS” este ”Importanța educației socio-emoționale în procesul de învățare”.

Timp de două ore, speakerii conferintei, experti în Social Emotional Learning (SEL), împreună cu invitații lor, vor explora tema conferinței, din perspective diferite. Aceștia vor prezenta rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.

Învățarea socio-emotionala (SEL) oferă contextul de care este nevoie pentru a produce o schimbare reală în învățâmântul românesc. Acest tip de educație are un impact benefic nu doar în managementul clasei și în calitatea învățării și actului educațional, ci și pe parcursul întregii vieți.

Conferința de astăzi se adresează formatorilor, specialiștilor și actorilor cheie din domeniul educației, responsabili de crearea unui cadru de învațare socio-emoțională pentru copii și tineri.
Partenerii acestui eveniment sunt: Centrul de Carte Străină Fischer International, Walnut Wisdom, MGT Educațional și Yealink.

Evenimentul va începe la ora 18:00 și va avea loc pe platforma Școala FDVDR, cu sprijinul soluțiilor tehnologice inovatoare oferite de Yealink.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava