MOPAN Suceava

Mâine are loc o nouă ediție a Conferinței Anuale ”National Geographic Learning Day”. Evenimentul va avea loc online, începând cu ora 18:00. Participarea este gratuită, iar profesorii vor primi certificat de participare.

Evenimentul este recunoscut pentru că aduce în fața profesorilor din România, în fiecare an, speakeri de renume mondial și traineri consacrați, care prezintă noile tendințe în educație și metode moderne de predare și învățare.

Conferința Anuală ”National Geographic Learning Day” este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 4.000 de profesori de limba engleză din întreaga țară, dar și profesori de alte discipline, părinți, elevi, studenți, specialiști în educație.

”Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Invitatul special al conferinței din acest an este Dr. Imogen Napper, care va avea o prezentare științitică legată de cercetările sale despre deșeurile din plastic și mediul marin, deoarece conceptul NGL susține studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive față de planetă și de mediul înconjurător.

Profesorii se mai pot înscrie și astăzi, accesând link-ul următor https://bit.ly/3mKGbxd

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava