Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 5.800 de elevi suceveni au depus cereri pentru acordarea de ajutoare sociale în cadrul programului naţional ”Bani de liceu”. Lista beneficiarilor a fost afişată miercuri, 28 noiembrie. Toate cererile au fost aprobate.

Anul acesta, au fost depuse 5.886 de cereri pentru acordarea sprijinului financiar prevăzut de programul naţional derulat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS).
Depunerea cererilor s-a derulat în perioada 15 septembrie – 1 octombrie, apoi anchetele sociale şi evaluarea eligibilităţii cererilor depuse de către comisii, în perioada 1 octombrie – 23 octombrie. Centralizarea cererilor prin portalul dedicat acestui program a avut loc în perioada 1 octombrie – 27 octombrie, iar pe 28 octombrie a fostafişată lista beneficiarilor. Toate cererile au fost aprobate.
Eventualele contestaţii vor fi depuse în perioada 28 octombrie – 2 noiembrie, iar soluţionarea acestora se va face în perioada 2 – 6 noiembrie.
În anul şcolar 2014 – 2015, în lista beneficiarilor sprijinului financiar acordat în cadrul programului ”Bani de liceu” au fost 7.351 de elevi din judeţul Suceava.
Beneficiari ai Programului naţional de protecţie socială ‘Bani de liceu’ sunt elevii care se află în întreţinerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie realizat în ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii este de maximum 150 lei, precum si elevii care beneficiază de o măsură de protecţie ori aflaţi sub tutelă sau curatelă, în cazul respectării condiţiei de venit.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava