MOPAN Suceava

Peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgeță și voluntari au participat la căutarea unei bătrâne de 82 de ani dispărută de la domiciliu. Vineri seara, în jurul orei 22:30, polițiștii din Moara au fost sesizați de către  un bărbat din Suceava cu privire la faptul că o rudă a acestuia, o bătrână de 82 de ani, bolnavă de Alzheimer, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Bătrâna locuia împreună cu fiul său și familia acestuia, în comuna Ciprian Porumbescu. Bătrâna este diagnosticată cu multiple afecțiuni medicale, iar în data de vineri, 20 iulie 2018, la ora 16.30, a ieșit din curte pentru a se plimba pe imașul din fața locuinței. În jurul orei 17.00, fiul ei a observat că mama sa nu se află pe imaș, motiv pentru care a mers să o caute, alertând și rudele, cărora le-a solicitat sprijinul. Oamenii au căutat-o pe bătrână până în jurul orelor 21.30, când au sesizat poliția.
„Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au efectuat căutări în zonă și au solicitat sprijinul echipajelor din cadrul Poliției Municipiului Suceava, a echipajelor de jandarmi din cadrul IJJ Suceava și lucrătorilor ISU Suceava, deoarece în zonă se află un pârâu cu o vegetație bogată, iar terenul este accidentat. De asemenea, la căutări au fost mobilizați și 15 voluntari”, a informat Poliția Suceava printr-un comunicat de presă. După aproximativ opt ore de căutări fără întrerupere desfășurate de peste 50 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, în dimineața zilei de sâmbătă la ora 06.00, bătrâna dispărută a fost găsită în grădina unei locuințe  din comuna Ciprian Porumbescu, locuință situată la o distanță de aproximativ 1 kilometru de cea a fiului său. Femeia nu prezenta leziuni fizice, nu a fost victima vreunei infracțiuni, însă s-a solicitat intervenția unui echipaj medical pentru a o transporta la UPU Suceava în vederea  internării la Secția Psihiatrie Burdujeni.
Bătrâna a fost preluată de un echipaj medical din cadrul UPU Suceava şi transportată la UPU Suceava pentru investigaţii amănunţite.
După efectuarea tuturor consultaţiilor necesare se ia în calcul şi solicitarea Poliţiei ca aceasta să fie internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava