Comenzi MOPAN Suceava

Shopping City Suceava va găzdui weekend-ul acesta, cel mai important eveniment chinologic din regiunea Moldovei, Bucovina Dog Show 2017. Evenimentul se va desfăşura în parcarea centrului comercial şi pe parcursul celor două zile, sâmbătă, 20 mai şi duminică, 21 mai va aduce în faţa sucevenilor sute de câini de rasă, din țară şi de peste hotare, într-un spectacol fascinant.

Bucovina Dog Show va reuni două expoziții chinologice naționale multirasă, cu decernarea titlului CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat). În cele două zile de concurs fiind înscrişi peste 600 de câini, din 51 de rase, precum şi peste 200 de proprietari şi canise, la competiţia jurizată de un corp de arbitri internaţionali.

Vizitatorii vor putea admira câini de rasă de o diversitate uimitoare, unii dintre ei prezenţi pentru prima oară la competiţiile organizate la Suceava: de la Whippet, Border Collie, Samoyede, Câine de Karelia pentru urs, Boston Terrier, Pug (mops), Pomeranian, Boxer german galben, Vijla maghiară la exemplare de talie mare, precum: Câinele de pază Moscovit, Ciobănescul turcesc de Anatolia, Ciobanescul alb elvetian, Ciobănesc de Berna, Terrierul negru rusesc, Ciobănescul Olandez sau Mastiful Tibetan.

Evenimentul este organizat de 10 ani de Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, fiind deja una din manifestările marcante pentru județul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, în cadrul căreia se realizează o promovare semnificativă a chinologiei ca sport și știință, dar și a zonei noastre, Bucovina.

Programul expoziţiei în cele două zile, începe de la ora 10:00 cu deschiderea oficială, apoi în intervalul 10:30 – 13:00 se realizează arbitrajul la ringuri, între 13:00 – 14:00 este pauză şi apoi de la 14:30 sunt concursurile speciale şi Best in Show. Spre deosebire de sâmbătă, duminică după-amiază va fi momentul de apogeu al celor două expoziţii naţionale, când se va desemna „Supreme Best în Show”, dintre cei 4 câştigători de la Best in Show şi Best in Show junior din cele 2 zile de concurs.
Arbitrii chinologi care vor oficia în cele două competiții este alcătuit din 2 arbitri din Ucraina: d-na Galyna Kalinichenko (fost coordonator al Comisiei Crescătorilor de Câini din Ucraina) și d-na Oksana Grebeniuk, și 3 arbitri din România, printre care și d-na Anca Diana Giura (arbitru all rounder cu o vastă experiență chinologică), dar Dna Catrinel Păuna şi preşedintele Asociaţiei Chinologice a judeţului Suceava Dl Cristian Moroşanu.

De menționat este faptul că la cele două expoziții chinologice naționale se pot înscrie atât câinii cu ascendență cunoscută (care posedă certificat de origine, pedigree), cât și câinii fără ascendență cunoscută (care nu posedă certificat de origine, pedigree). Aceștia din urmă pot dobândi certificat de origine (pedigree) de tipicitate, vor intra în circuitul chinologic național, iar puii lor vor putea avea certificate de origine (pedigree) la naștere. La competiţie va fi prezent şi exemplarul care a caştigat titlul de „Supreme Best in Show” un Ciobănesc Caucazian pe nume Ahab.

Partenerii evenimentului: Shopping City Suceava şi Royal Canin – parteneri principali, Egger, Rompeisaj, Vila Casa de Oaspeți, Animax, Belcando, Darex Auto – transportator oficial al evenimentului, Citadin Construct, Restaurant Any Time, Mobexpert, Carrefour Suceava, Leroy Merlin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava