MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, Suceava a găzduit un eveniment în peisajul artelor marţiale din această zonă, un examen de grad al Clubului „Ryukay” Suceava în stilul Isshinryu (Calea inimilor unite). Organizatorii examenului, George Crăciunescu, preşedinte clubului sucevean, centura neagră 3 Dan şi Alex Covaşă, centura neagră 1 Dan, au avut onoare să-l aibă în Comisia de competiţie pe preşedintele FOIKR, sensei Andrei Trandaf, centura neagră 5 Dan.
Peste 80 de sportivi din Suceava şi Bosanci au participat la verificarea clubului sucevean, toţi trecând cu brio testele tehnice şi fizice.
Sportivii clubului „Ryukay” Suceava au participat cu succes în acest an la Cupa Meiyo de la Botoşani şi la Cupa Shinobi de la Erbiceni, judeţul Iaşi, dar şi la Campionatul Naţional de Karate în stil isshinryu unde au obţinut 4 medalii de aur, 2 de argint și 3 de bronz. Una dintre cele mai bune performanţe ale clubului sucevean a fost participarea sportivei Alexandra Curic, împreună cu lotul României la cea de-a XXX-a ediţie a Cupei Shin Go Ryu care a avut loc în oraşul Naestved (Danemarca).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava