MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrează un număr de 23048 de persoane declarate vindecate.

De asemenea, totalul persoanelor vaccinate antiocovid la nivelul județului Suceava este de  88.008, din care 78.121 de persoane sunt cu rapelul făcut.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate două persoane.

Din totalul celor 572 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 14 pacienți sunt în zona tampon și 554 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 4 pacienți diagnosticați Covid-19, 3 prezintă forme medii ale bolii și unul este cu o formă gravă și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 255 paturi libere, din care 82 pentru pacienți Covid-19, 150 în sectorul non-Covid și 23 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 15 pentru pacienții non- Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 9 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 16.

La nivelul județului sunt disponibile 153 de locuri libere Covid și 41 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava