Concert pascal
MOPAN Suceava

Emily Ratajkowski și Pete Davidson au fost surprinși, recent, unul în brațele celuilalt, semn că fostul iubit al lui Kim Kardashian a trecut destul de repede de despărțirea de starletă. Comediantul și superba Emily Ratajkowski s-au manifestat într-o manieră extraordinar de afectuoasă și păreau că nu se mai satură unul de celălalt, potrivit click.ro.

Pete Davidson, comediantul în vârsta de 29 de ani, de la Saturday Night Live, a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Deși nu se încadrează în etalonul «bărbatului fatal» din cetatea filmului, farmecul său a nativ a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase dive, precum Ariana Grande, Kim Kardashian și, mai nou, Emily Ratajkowski.

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au fost surprinși într-un moment pasiune, în timp ce se îmbrățișau, într-un colțișor retras, chiar în cladirea unde locuiește modelul. Frumoasa Emily Ratajkowski tocmai a divorțat de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după un mariaj de patru ani, iar la scurt timp a fost văzută alături de fostul iubit al lui Kim Kardashian, actorul de comedie Pete Davidson.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pete-davidson-consolarea-divelor-divortate-emily-2221209.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava