Concert pascal
MOPAN Suceava

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Petre Roman a fost unul dintre invitații special aleși pentru a-i „roast”-ui pe jurați. Tatăl Oanei Roman și-a făcut apariția pe scena iUmor cu un număr care a făcut publicul să râdă cu gura până la urechi, notează click.ro.

Elegant ca de obicei, îmbrăcat la costum, Petre Roman a început numărul de roast cu glume despre emisiunea iUmor. „Eu de mulți ani sunt profesor, m-am ocupat cu știința, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-ați prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a glumit Petre Roman, motivând că de aceea nu îi cunoaște pe jurații iUmor.

Petre Roman a început roast-ul cu Delia, iar următorul pe „listă” a fost Mihai Bendeac. „Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a zis Petre Roman, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-petre-roman-roast-pe-scena-iumor-ce-le-spus-juratilor-singurul-regim-care

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava