Concert pascal
MOPAN Suceava

Magnum, detectiv particular (Magnum P.I. 2020) vine cu un nou sezon la DIVA, din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 20:00.

Manager al unei vile luxoase păzită de doi dobermani, Thomas Magnum (Jay Hernandez) continuă să investigheze cele mai spectaculoase cazuri din Hawaii. Fost detectiv particular și fost membru al Marinei americane, întors acasă, el își folosește abilitățile militare dobândite din Afganistan. Sezonul 3 aduce pe lângă o nouă doză de acțiune și pe colegii lui Jay Hernandez: Perdita Weeks în rolul lui Juliet Higgins, Zachary Knighton în rolul lui Orville “Rick” Wright, Stephen Hill în rolul lui Theodore “TC” Calvin și Tim Kang în rolul Detectivului Gordon Katsumoto. Printre actorii invitați sunt și Kimee Balmilero și Shawn Garnett din Hawaii Five-O.

Noul client ai lui Magnum și Higgins îi angajează pentru a-și găsi fratele dispărut pe insulă, ceea ce duce la împușcarea lui Higgins și la răpirea TC atunci când un act de răzbunare este dezvăluit de anchetă. De asemenea, Higgins are parte de o surpriză: chirurgul ei, Dr. Ethan Shah (Jay Ali) o invită la o întâlnire iar ea acceptă.  Noul sezon îi poartă pe protagoniști în lumea luptelor ilegale, în cautarea unui adăpost din calea unui uragan, investigând cazul unei soții dispărute, descoperind un criminal în serie printre vecini, având grijă de un copil abandonat la poarta casei lor și încearcând să prevină o crimă cu ajutorul unui medium. Unchiul lui Magnum, Bernardo (Steven Michael Quezada), are o apariție episodică și îi mărturiseșe un secret șocant despre mama sa. În finalul sezonului Higgins este invitată de Dr. Ethan Shah să participe împreună la programul “Medici fără frontiere”. Răspunsul ei și reacția lui Magnum sunt alte motive să urmărim noul sezon filmat tot în Oahu, Hawaii.

Petrece de luni până vineri, de la 20:00,  într-un peisaj exotic alături de fermecătorul Magnum la DIVA!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava