MOPAN Suceava

Cine Grand Botoșani a sărbătorit 2 ani de la deschiderea primului cinematograf Cine Grand în România! Petrecerea a avut loc într-o atmosferă destinsă la care au luat parte CEO-ul Cine Grand, Amitabh Vardhan, primarul Municipiului Botoșani, dar și alte personalități ale județului.

Sfârșitul lunii mai a fost unul plin de sărbătoare pentru Cine Grand Botoșani! Primul multiplex deschis de Cine Grand în România chiar în Botoșani a sărbătorit 2 ani de la inaugurare. Acest eveniment aniversar a fost celebrat printr-o recepție de gală găzduită de Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand, la care au participat Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoșani, dar și alte oficialități ale județului.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta multiplexului, într-o atmosferă extrem de relaxată. Invitații au fost poftiți să participe la o degustare de vinuri și brânzeturi dintre cele mai rafinate. Seara a continuat cu vizionarea în premieră a uneia dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului, „San Andreas”.

„A fost o seară cu adevărat emoționantă și foarte specială pentru noi! Au trecut 2 ani de când am ajuns aproape de dumneavoastră, 2 ani de când Cine Grand a încercat să aducă orașului Botoșani cea mai nouă experiență de a viziona filme! Le mulțumim tuturor că au fost alături de noi în acești doi ani minunați și pentru că ne-au ajutat să evoluăm continuu. Sperăm că serviciile noastre s-au ridicat la nivelul așteptărilor clienților noștri!” a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava