Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 22:30 polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au obținut informații cu privire la faptul că pe aleea Jupiter în zona garajelor sunt mai multe persoane care nu respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului Ordine Publică care au identificat la unul din garaje, în interior, șase persoane care au organizat o petrecere privată, deranjand liniștea publică prin muzica și nerespectând Legea 55/2020.

Persoanele în cauză au fost legitimate și au relatat faptul că locuiesc împreună. Toate cele 6 persoane au fost sancționate contravențional conform art. 65 lit. m, din LG 55/2020, rap. la art. 2, alin 1, pct. 2 din Anexa nr. 3, la HG 293/2021.

Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19 celor 6 persoane li s-a pus în vedere pe viitor să respecte normele legale, acestea s-au conformat, au cooperat, după care au plecat spre domiciliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava