Concert pascal
MOPAN Suceava

Profesorul Petru Ghervan a revenit în funcția de antrenor principal al echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava. Tehnicianul sucevean îl va înlocui pe Răzvan Bernicu care este aproape de a trece la HC Botoșani.
Petru Ghervan a afirmat că nu va mai putea ocupa funcția de director tehnic, după ce a venit un ordin de la Ministerul Educației Naționale, prin care toate cluburile universitare trec sub patronajul universităților de care aparțin și nu mai sunt subordonate direct la București. Fiind decan al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Petru Ghervan va fi obligat să renunțe la funcția din stafful echipei, deoarece nu poate ocupa în același timp două funcții de conducere.
Deoarece situația Clubului Sportiv Universitatea Suceava este una neclară din punctul de vedere a Curții de Conturi, pentru a nu rămâne fără un loc în campionatele interne, oficialii suceveni au înscris echipa Universității în ambele competiții, Liga Națională și Divizia A, dar pe un alt club, CS Universitar Suceava, structură de drept public înființată în anul 2006, ce va trece din subordinea Ministerului Educației Naționale în cea a universității sucevene. Rămași în acest moment cu un lot foarte restrâns, din care fac parte 12 jucători, din care doi sunt accidentați și unul e la lotul național de juniori, sucevenii nu vor mai avea posibilitatea să înscrie două echipe, ci numai una singură.
„Ne-am înscris în ambele campionate pe clubul de drept public și în funcție de finanțarea de care vom dispune vom alege în ce eșalon să jucăm. Deoarece am rămas cu un lot restrâns de jucători, în acest sezon vom evolua doar cu o singură echipă. Părerea mea este că am avut mare noroc de echipa a doua, deoarece în caz contrar eram nevoiți să ne desființăm, la fel cum s-a întâmplat la Fibrex Săvinești sau alte echipe. Jucătorii ce au rămas se antrenează foarte și trag tare la antrenamente și trebuie apreciați pentru că au rămas, în ciuda problemelor prin care trecem”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava