Concert pascal
MOPAN Suceava

Ședința Consiliului de Administrație a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, desfășurată la mijlocul acestei săptămâni, a luat act de rezultatele înregistrate de sportivi pe parcursul fostului sezon competițional la secțiile de handbal, atletism și natație. Cele mai importante rezultate au fost consemnate la secția de handbal care a participat la competițiile naționale și în timpul pandemiei cu coronavirus.

Echipa de seniori a CSU din Suceava și-a atins obiectivul propus, menținerea în primul eșalon valoric, formația de juniori II a câștigat titlul național, iar cea de juniori III medalia de argint. De grupările de juniori s-au ocupat antrenorii Vasile Boca și Ioan Tcaciuc, în timp ce la seniori antrenori au fost Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

”Am analizat în primă fază activitatea handbalistică a clubului nostru în sezonul precedent. Obiectivul echipei de seniori a fost atins, deși s-au constatat anumite fluctuații, inerente totuși având în vedere modul de desfășurare al Ligii Naționale în condiții de pandemie.

În ceea ce privește echipele de juniori ele au dat satisfacție totală și ne punem mari speranțe în acești tineri.

Din păcate, din cauza faptului că ședința CA al FRH, are loc tot la mijlocul acestei săptămâni, nu putem să vă dăm date concrete în ceea ce privește lotul de jucători ai formației de seniori și nici programul pe care-l va avea gruparea noastră începând cu 12 iulie. La finele acestei săptămâni, probabil vineri, vom stabili toate datele.

Noi ne-am fixat totuși niște principii destul de clare în ceea ce privește modul de alcătuire al lotului echipei CSU din Suceava în perspectiva noului sezon competițional. Pentru noi este primordială promovarea tinerilor jucători, urmând ca următorul criteriu să fie durata contractului cu formația noastră și apoi costul jucătorului, care trebuie să fie accesibil bugetului nostru.

Noi am anunțat despărțirea de 14 jucători din sezonul trecut, dar și pentru a fi siguri de acest lucru așteptăm tot niște hotărâri ale FRH. Oricum, la finele acestei săptămâni vom ști ce avem de făcut și cu cine” a declarat decanul Facultății de Educație Fizică și Sport a USV Suceava, Petru Ghervan.

În ceea ce privește secțiile de atletism și natație din cadrul CSU din Suceava, ele au fost afectate de două lucruri mai dificile, decesul antrenorului Ioan Zamfirache și pandemia cu coronavirus care a impus condiții complicate pentru bazinul de înot din cadrul USV. Totuși, în competiția atletică s-a remarcat sportiva Mona Ștefan, la aruncarea discului, iar la natație, sportivul Șerban Cotos, a menționat directorul sportiv al CSU din Suceava, Sorin Rață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava