Starul R&B, Pharrell Williams, sărbătorește prima sa victorie ca mentor în concursul de talente din Statele Unite, ´The Voice´, după ce concurentul său a fost numit câștigător în finala de marți, 19 mai, notează contactmusic.com.

După 2 sezoane în care a fost îndrumător, interpretul piesei ´Happy´ a ieșit învingător când protejatul său Sawyer Fredericks a câștigat râvnitul contract de înregistrare și premiul în bani, în valoare de 100.000 de dolari. Primul lui single, ´Please´, a fost scris în mod special pentru el de Ray LaMontagne.

Fredericks, care la 16 ani este acum cel mai tânăr câștigător al show-ului, i-a învins pe ceilalți 3 finaliști, iar performanța marchează, de asemenea, prima oară când Williams a avut un membru al echipei în finală, conform sursei citate.

Pharrell Williams a întrerupt, astfel, pasa câștigătoare prin care a trecut colegul său de juriu Blake Shelton, care a triumfat până acum de trei ori la rând cu interpreții Danielle Bradbery, Cassadee Pope și Jermaine Paul.

Finala concursului a fost un eveniment împânzit de staruri și a inclus spectacole oferite de Maroon 5, Ed Sheeran, Luke Bryan, Sheryl Crow, Kelly Clarkson, John Fogerty și Meghan Trainor, dar și o apariție specială a membrilor juriului, Shelton, Adam Levine, Williams și Christina Aguilera, care au făcut echipă pentru a cânta melodia ´The Thrill is Gone´ a lui B.B. King, în onoarea muzicianului, care a decedat săptămâna trecută (14 mai).

Pharrell Williams a câștigat concursul de talente ´The Voice´ pentru prima dată, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava