MOPAN Suceava

Starul R&B, Pharrell Williams, sărbătorește prima sa victorie ca mentor în concursul de talente din Statele Unite, ´The Voice´, după ce concurentul său a fost numit câștigător în finala de marți, 19 mai, notează contactmusic.com.

După 2 sezoane în care a fost îndrumător, interpretul piesei ´Happy´ a ieșit învingător când protejatul său Sawyer Fredericks a câștigat râvnitul contract de înregistrare și premiul în bani, în valoare de 100.000 de dolari. Primul lui single, ´Please´, a fost scris în mod special pentru el de Ray LaMontagne.

Fredericks, care la 16 ani este acum cel mai tânăr câștigător al show-ului, i-a învins pe ceilalți 3 finaliști, iar performanța marchează, de asemenea, prima oară când Williams a avut un membru al echipei în finală, conform sursei citate.

Pharrell Williams a întrerupt, astfel, pasa câștigătoare prin care a trecut colegul său de juriu Blake Shelton, care a triumfat până acum de trei ori la rând cu interpreții Danielle Bradbery, Cassadee Pope și Jermaine Paul.

Finala concursului a fost un eveniment împânzit de staruri și a inclus spectacole oferite de Maroon 5, Ed Sheeran, Luke Bryan, Sheryl Crow, Kelly Clarkson, John Fogerty și Meghan Trainor, dar și o apariție specială a membrilor juriului, Shelton, Adam Levine, Williams și Christina Aguilera, care au făcut echipă pentru a cânta melodia ´The Thrill is Gone´ a lui B.B. King, în onoarea muzicianului, care a decedat săptămâna trecută (14 mai).

Pharrell Williams a câștigat concursul de talente ´The Voice´ pentru prima dată, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava