Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hip-hop Pharrell Williams vrea să ajute la curățarea oceanelor lumii într-un mod mai inedit. Artistul va colecta și transforma plasticul din ape în jeansi, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Happy’ a făcut echipă cu compania Bionic Yard pentru a crea o colecție ecologică de haine pentru G-Star Raw, intitulată ‘Raw for the Oceans’, colecție care va fi lansată în luna august a acestui an.

Designerii G-Star Raw au luat în vedere și posibilitatea de a încorpora materialele adunate de Bionic Yarn în colecțiile lor existente, pentru a folosi astfel cât mai mult din plasticul ce poluează oaceanele lumii, conform sursei citate.

Williams a spus pentru Wwd.com: ”G-Star a fost o alegere evidentă, pentru că ei pot împinge mereu limitele modei. Bionic Yarn este o companie construită pe performanță, iar denim-ul este materialul perfect ce poate arăta lumii de ce este în stare Bionic Yarn. Toată lumea are jeansi în dulap… […] Oceanul este doar o parte a pământului pe care ne concentrăm, dar 75-80 % din glob reprezintă apă. Deci, este un loc minunat (mare) de unde să începi.”

Pharrell Williams nu este deloc străin lumii modei – artistul a mai lansat până acum, în colaborare cu diferite brand-uri, mai multe colecții, printre care ‘Billionaire Boys Club’, ‘Ice Cream’ și ‘Moncler Lunettes’ (ochelari de soare).

Pharrell Williams ajută la curățarea oceanelor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava