• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pharrell Williams crede că nu va avea niciodată atât de mult succes precum are Jay Z.
Mai pe la începutul carierei sale, autorul hit-ului ‘Happy’ a crezut că va putea concura cu celebrul rapper, dar recunoaște că s-a înșelat și că și-a dat seama că atunci când a lansat albumul său de debut, ‘In My Mind’, în 2006, încerca să fie altcineva, informează contactmusic.com.

”Era în mintea mea acest lucru, dar nu și în inima mea. Era o caricatură ce mi-am construit-o în minte, mi se părea că sunt la fel de bun ca Snoop sau Jay. Unele lucruri pe care le spuneam în piesele de pe acel album, toate acele laude, nu erau necesare. Nu spunea nimic despre mine, doar cât de superficial eram.”, a spus Pharrell Williams într-un interviu acrodat revistei Guardian Weekend, potrivit sursei citate.

”Credeam că sunt un tip competitiv în industria muzicală și simțeam nevoia să mă iau la întrecere. Dar în viață nu trebuie să concurezi decât împotriva ta.”, a adăugat artistul.

Pharrell, al cărui al cărui nou album solo, cel de-al doilea din cariera sa, ‘G I R L’, a ajuns numărul unu în UK Album Chart, a mai spus: ”Jay nu avea niciodată de gând să concureze cu vreunul dintre noi. Asta era doar impresia mea. Pentru că el și-a construit o carieră cu ajutorul oamenilor. […] El este un filozof și un poet.”

Pharrell Williams crede că nu va avea niciodată atât de mult succes precum Jay Z, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava