MOPAN Suceava

Pharrell Williams este de părere că succesul „l-a lovit foarte repede pe Robin Thick”,
Interpretul hit-ului Happy a colaborat cu muzicianul în vârstă de 37 de ani la hit-ul din 2013 ‘Blurred Lines’, și în timp ce Robin a declarat recent că el s-a implicat foarte puțin la crearea acestei melodii, Pharrell spune că această mărturisire a cântărețului este, de fapt, doar o urmare a faptului că faima uriașă de care s-a bucurat l-a cam dat peste cap.

Întrebat ce părere are despre confesiunea lui Robin, Pharrell a declarat, potrivit contactmusic.com: „Nu am avut chiar o părere. Reacția mea la acest întreg scenariu este: uite un tip cu un incredibil talent, cu o voce fenomenală. Și succesul l-a lovit foarte repede. Dar cred că se va descurca cu asta.”

Cu toate acestea, starul în vârstă de 41 de ani crede că Robin Thicke își va putea fructifica talentul, atâta timp cât va învăța din greșelile sale.
„Partea bună este că eu simt că Robin a învățat foarte multe despre sine după această experiență – și nu multă lume a văzut atâta faimă ca el, faimă pe care ar putea-o vedea în continuare dacă își dorește asta. Vocea lui este atât de bună (exact ca faima lui). Cântă la pian atât de bine. Compune atât de bine. Când va realiza aceste lucruri, va putea să facă și să devină tot ceea ce își dorește el. Vom vedea ce va decide.”, a mai spus Pharrell Williams, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava