Concert pascal
MOPAN Suceava

Pharrell Williams va publica o carte pentru copii, informează contactmusic.com. Faimosul muzician în vârstă de 41 de ani a semnat un contract cu editura Putnam Books, sub marca Penguin Young Readers, și va publica o carte cu poze, inspirată din mega hit-ul ‚Happy’,cărte care va include fotografii ale copiilor din diferite culturi care sărbătoresc împreuna fericirea.

Joi, Putnam Books For Young Readers a anunțat că 250,000 de copii ale cărții ‚Happy’ vor fi lansate pe piață pe 22 septembrie 2015. „Sunt copleșit de succesul global pe care ‚Happy’ l-a avut, dar, mai ales, de interesul pe care l-au arătat fanii mei cei mai tineri pentru această melodie.”, a spus Pharrell Williams într-o declarație oficială, potrivit sursei citate. „Colaborarea mea cu Penguin îmi dă șansa de a continua dialogul cu acești copii într-un mod fresh, nou.”, a adăugat artistul.

‚Happy’ a fost lansat inițial în 2013 ca soundtrack pentru ‚Despicable Me 2’. În 2014 a fost nominalizat la Oscar, la categoria ‚Cel mai bun cântec original’. Apoi, Williams a realizat un videoclip de 24 de ore pentru melodie și a anunțat că va fi inclusă pe propriul său album ‚Girl’. Succesul piesei nu s-a oprit aici – anul acesta ‚Happy’ i-a adus lui Pharrell Williams două premii Grammy, pentru ‚Cea mai bună interpretare pop solo’ și pentru ‚Cel mai bun videoclip’.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava