Concert pascal
MOPAN Suceava

Phil Collins a vorbit în cartea sa de memorii, ‘I’m Not Dead Yet’, despre lupta pe care a dus-o cu alcoolul. Starul în vârstă de 65 de ani a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că a ajuns, la un moment dat, într-un punct în care “era foarte aproape de a muri” din cauza acestui viciu.

Faimosul muzician a declarat pentru New York Times: “Cartea este foarte sinceră, auto-peiorativă. Nu m-am ferit să spun nimic. Dacă începi să bei, ajungi să consumi tot mai mult alcool, apoi te doare fizic. Ajunsesem într-un punct în care eram foarte aproape de a muri.”

În altă ordine de idei, Phil Collins a anunţat la începutul acestui an că se va recăsători cu fosta soţie. El și Orianne Cevey au avut o relaţie timp de 12 ani, din care şapte au fost căsătoriţi. Au împreună doi fii, Nicolas şi Matthew. Cei doi au divorțat în 2008, iar la acea vreme partajul dintre ei a fost cel mai scump pe care l-a înregistrat Marea Britanie până atunci, Phil Collins fiind nevoit să-i plătească lui Orianne 24,3 milioane de lire sterline în urma divorțului, potrivit contactmusic.com. La șase ani de la divorț, Orianne a declarat că ea și muzicianul plănuiesc să se recăsătorească.

Într-un interviu pentru ziarul SonntagsBlick, Orianne a spus: „Despărțirea noastră a fost o decizie proastă. Acum îl numesc pe Phil din noul ‘soțul meu’. Suntem atât de apropiați unul de celălalt, încât nici nu mai contează dacă suntem sau nu căsătoriți, dar suntem hotărâți să facem nuntă pentru a doua oară într-o bună zi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava