MOPAN Suceava

Phil Collins și Orianne Cevey au avut o relaţie timp de 12 ani, din care şapte au fost căsătoriţi. Au împreună doi fii, Nicolas şi Matthew. Cei doi au divorțat în 2008, iar la acea vreme partajul dintre ei a fost cel mai scump pe care l-a înregistrat Marea Britanie până atunci, Phil Collins fiind nevoit să-i plătească lui Orianne 24,3 milioane de lire sterline în urma divorțului, potrivit contactmusic.com.

Acum, la șase ani de la divorț, Orianne a declarat că ea și muzicianul plănuiesc să se recăsătorească. Luna trecută, Collins a dezvăluit că s-a împăcat cu fosta soție și că s-a mutat iar în Miami, pentru a fi mai aproape de ea și de cei doi copii ai lor.

Într-un interviu pentru ziarul SonntagsBlick, Orianne a spus: „Despărțirea noastră a fost o decizie proastă. Acum îl numesc pe Phil din noul ‘soțul meu’. Suntem atât de apropiați unul de celălalt, încât nici nu mai contează dacă suntem sau nu căsătoriți, dar suntem hotărâți să facem nuntă pentru a doua oară într-o bună zi.”

Orianne a continuat: „Suntem foarte apropiați, datorită copiilor. Abia anul trecut am realizat că el este cu adevărat bărbatul vieții mele.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava