MOPAN Suceava

Lanto Communication alături de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București anunță lansarea seriei de evenimente”Serate Muzicale în București”, organizate în centrul istoric al Capitalei, în sălile spectaculoase din Palatul Camerei bucureștene din Str. Ion Ghica nr 4. Seria de evenimente culturale va fi deschisă miercuri, 27 octombrie, la ora 18:00, cu recitalul de pian: ”DE LA CLASIC LA JAZZ” susținut de Mădălina PAȘOL și cu vernisajul de pictură al tinerei pictorițe de numai 11 ani, AvaPAȘOL. Toate manifestările culturale se vor desfășura conform normelor în vigoare, la capacitatea permisă desfășurării în siguranță și cu validarea certificatelor verzi pentru toți participanții.

Cu o experiență vastă în domeniul organizării de concerte de mare calitate, Lanto Communication are în vederereunirea unui public variat pentru a asculta muzică bună și a admiraartă de calitate în centrul istoric al Bucureștiului, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, edificiu de prestigiu al arhitecturii bucurestene a începutului de secol XX.

Recitalul pianistei Mădălina Pașol cuprinde lucrări de Mozart ca ”Alla turca” și variațiuni de jazz pe o temă de Mozart „Ah vous dirais-je, Maman” cu un aranjament al artistei. În program va fi și D. Marinelli – Pride and prejudice, George Gershwin – 3 Prelude și A. Piazzolla – arr. M. Paşol – Libertango, precum și Concertul în Do major pentru violoncel și Orchestră RV 399, interpretat alături de Ava Pașol la violoncel.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, pianista Mădălina Pașol a primit primele lecții de pian de la bunicul său, solist al Orchestrei Radio din România, iar la vârsta de 9 ani a debutat cu Orchestra de Camera Sinfonietta, la Ateneul Român. Artista a urmat cursurile Universității de Arte din Berlin. În turneele sale, Mădălina Pașol a concertat ca solistă, sau în formații camerale împreună cu soliști și artiști de renume mondial, activitatea sa artistică fiind recunoscută prin premii, burse și diplome la concursuri naționale și internaționale. Din anul 2014 Mădălina Pașol s-a dedicat promovării tinerelor talente, a artiștilor români și valorilor culturale naționale, pe plan regional și internațional în cadrul Institutul de Arte, având rolul de președinte al acestei Instituții.

”În aceste vremuri grele este important să fim împreună în condiții de siguranță. Ne dorim ca acest nou proiect ”Serate muzicale în București” să reunească o comunitate culturală extinsă prin implicarea artiștilor, a mediului privat din companii și Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, precum și a mediului public pentru a pune în valoare clădirea istorică din centrul Capitalei, dar și marii artiști pe care îi avem.Vă invit astfel alături de noi să petrecem Serate muzicale în București la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Capitalei. Țin să afirm că acesta este rolul muzicii: de a neajuta să trecem cu bine în orice perioadă dificilă. Vă așteptăm la Seratele muzicale!”, a declarat Dorin Ioniță, coordonatorul acestui proiect.

“Rolul Seratelor muzicale este de a contribui la educarea societății prin transmiterea valorilor și asigurarea accesului la muzică clasică, artă, cultură – pentru a crește o nouăgenerație cu educație prin cultură. Invităm astfel publicul la activități recreative alături de familie,de copii, de parteneri în comunitatea pe care o formăm împreună cu garanția respectării măsurilor de siguranță. Pe lângă programul cultural, veți avea prilejul să vizitați și să aflați povestea Palatului Camerei de Comerț și Industrie, construit între anii 1907 și 1911, după planurile arhitectului Ștefan Burcuș. Ne deschidem larg porțile către publicul larg, nu numai către oamenii de afaceri, așa cum în perioada antebelică au făcut-o înaintașii noștri, care au sprijinit material și logistic evenimente importante de cultură bucureşteană, precum şi artişti români ai momentului”, a afirmat Iuliu Stocklosa, președintele CCIB.

Aflată la debut, seria de evenimente va continua cu prezența unor artiști de marcă, urmând ca programul Seratelor Muzicale în București să fie publicat pe www.lanto.rowww.ccib.ro. Biletele pentru concertele din cadrul Seratelor muzicale în Bucureștisunt disponibile pewww.lanto.ro, www.bilete.ro. Toate evenimentele se vor desfășura de la ora 18:00, cu o introducere în tema serii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava