• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Licitația pentru modernizarea Pieței din cartierul sucevean George Enescu este programată pe 29 august. Primarul Ion Lungu a afirmat: „E o licitație destul de interesantă, probabil că vor fi mulți competitori, sper să nu fie contestații și să putem adjudeca licitația pentru a putea demara lucrările în acest an”. El a subliniat că pe durata lucrărilor, piața va fi amenajată temporar pe terenul unei firme private care este situat în spatele Kaufland și va fi închiriat de primărie. Proiectul are o valoare de aproximativ 10,8 milioane de lei și prevede și construirea unei parcări subterane cu 59 de locuri. Ion Lungu a spus că pentru a avea baza de plecare, în ședința din 22 august a deliberativului local va fi supusă votului o inițiativă privind utilizarea unui milion de lei dintr-un împrumut angajat de municipalitate. Termenul de realizare a proiectului este de 24 de luni.

Piața din cartierul George Enescu va fi amenajată pe un teren din spatele Kaufland în timpul lucrărilor de modernizare, 7.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava