MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că lucrările de modernizare a Pieței Mici din cartierul George Enescu, unde a fost amenajată și o parcare subterană, se apropie de final. Piața din George Enescu ar urma să fie dată în funcțiune în luna iunie. El a precizat că în ședința de mâine a consiliului local se va aproba trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului a unei suprafețe de 108 metri pătrați pe strada Saturn, pentru a putea termina reabilitarea arterei rutiere până când va fi deschisă piața.

De asemenea, sunt în curs de achiziție mesele noi pentru piață, în valoare de 353.000 de lei. Primarul a declarat: „Va fi o piață modernă, care va fi dată în funcțiune în luna iunie și care sunt convins că va fi apreciată de cetățenii din Cartierul George Enescu, dar și de toți cei care vor intra în piață”.

 

Piața Mică din George Enescu se transformă într-o Piață Mare. Lungu: ”Am intrat in linie dreaptă cu finalizarea la parcarea subterană” (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava